Ontladen en tot rust komen met Zenbokslessen

Zenbokslessen beginnen met boks-technieken, aangevuld met wisselende work-outs. We sluiten af met meditatie en Yin yoga. We houden rekening met elk individu binnen de groep. Bij een personal training mag je ook aanvullende coaching verwachten. Het sociale aspect, de ontlading, spiritualiteit en de veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We vormen graag groepen die in diversiteit goed matchen.

Groepslessen

De groepslessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt je eigen tempo en intensiteit bepalen. We beginnen de les met drie kwartier kickboksen. In duo’s ga je diverse trap- en stoottechnieken oefenen. We zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan iemand die bij jou past. De groepen zijn altijd erg divers en gezellig. We zien vaak vriendschappen ontstaan. Het laatste half uur van de les gaan we ontspannen door middel van Yin yoga. Hiermee beïnvloeden we ons bindweefsel, de chakra’s en meridianen. Aan het einde van de les, ga je helemaal zen naar huis.  

Handig om te weten voor een Zenboks-les:

Kickboksen doe je op blote voeten. Wij hebben bokshandschoenen te leen, maar het is uiteindelijk de bedoeling dat ieder een eigen paar meebrengt.

Yin yoga, doen we op een yoga matje. Wij hebben een matje voor je, maar je mag uiteraard ook je eigen matje meebrengen en een grote handdoek. Bij Yin yoga kan je flink afkoelen. We raden je daarom aan om een vestje mee te nemen en warme sokken.

Zenboksen is geschikt voor je als je:

  • wil leren ontspannen;
  • op een fijne manier je energie wil kanaliseren;
  • balans zoekt tussen lichaam en geest;
  • houdt van kickboksen en/of Yin yoga;
  • op een actieve manier bezig wil zijn;
  • sterkere spieren en soepeler bindweefsel wil;
  • graag je fysieke en mentale grens opzoekt;
  • uit je hoofd en in je lichaam wil komen;
  • nieuwsgierig bent naar kickboksen en/of Yin yoga.

Personal training

Naast een groepsles Zenboksen kun je ook een personal training volgen. In deze 1 op 1 les van 60 minuten wordt de training, in een veilige en prettige omgeving, op jou afgestemd. Wil je aan je conditie of je techniek werken? Of wil je met Zenboksen juist dieper ingaan op emoties zoals boosheid of depressie? In overleg gaan we samen kijken wat het beste aansluit op jouw wens.

Volg Zenboks-les bij

Jeroen van der Lee

Ben je enthousiast en wil je een proefles Zenboksen volgen?  Dan verwijzen wij je graag door naar de Momoyoga-app. Daar vind je jouw geschikte trainer, locatie en tijdstip. Een proefles boek je in de app. Is de Zenboks-les goed bevallen? Dan kan je een strippenkaart aanschaffen in de app en je lessen inplannen. Wil je liever een andere keer komen? De app geeft je de mogelijkheid om tot 4 uur van tevoren jouw inschrijving te wijzigen of annuleren.

Klaar om te beginnen?

Momoyoga

Klik op de ‘M’ om te registreren of om in te loggen en vind hier je lesrooster. 

Home of Zen

Naast de lessen die je via Momoyoga kan inplannen, worden er ook lessen gegeven bij Home of Zen. De lessen worden daar twee keer per week door Jeroen gegeven en op donderdag geeft Sifra les. Wil jij je daarvoor aanmelden? Schrijf je dan hier in! 

Lesrooster

 

Maandag
19:30 de Dumpel Velp | Jeroen
20:00 de Klipper Oosterbeek | Mandy
Dinsdag
17:30 Home of Zen Arnhem | Jeroen
20:00 de Klipper Oosterbeek | Jeroen
Donderdag
10:00 Staring Gym Arnhem | Jeroen
17:30 Home of Zen Arnhem | Sifra
Zaterdag
8:45 Home of Zen Arnhem | Jeroen

Storefinder

Woon je net te ver weg om lessen van Jeroen en zijn collega’s in Arnhem en omgeving te volgen? Kijk dan via de Storefinder voor een Zenboks-trainer bij jou in de buurt.

GOBS is een kleine organisatie in de buurt van Kampala in Oeganda, die zich inzet voor de kinderen in de omgeving. Al enige jaren doneert Jeroen van Lee een deel van zijn inkomsten. Door Zenboks-les te volgen, help jij indirect mee. Hartelijk dank.

Kom in contact

Krijg jij al zin om aan een Zenboks-avontuur te beginnen, maar heb je nog vragen? Wil je Jeroen van der Lee spreken over zijn lessen of de Zenboks-Academy? Via de contactpagina kies je een passende manier om in contact te komen met ons.